2010. augusztus 1., vasárnap

Finisterra

Mind a harom itt toltott estenket a sziklan toltottuk. Azt gondolnank, minden naplemente egyforma.... Pedig minden este uj csodat lattunk. Utoljara mar Bettyvel mentunk fel, egyutt egettuk el az o dolgait.Gyalog jott Santiagotol, iszonyu allapotban van a laba. Nem is ertjuk, mi tortenhet mar ilyenkor a finisben? A vilagvege 3,5 km-re van a szallasunktol, de ez mar meg sem kottyan.
Visszabuszoztunk Santiagoba. Vegre nem allt vegelathatatlan sor Jakabunk elott, igy bejutottunk hozza, es megfoghattuk a vallat hatulrol. Ezt fajo szivvel hagytam volna ki. Tegnap delben repulovel erkeztunk Madridba. Nem volt csomagfoglalasunk, igy fejenkent 40 euroval "lehuztak" minket. A francba! Rettento meleg van, de egesz jo, legkondis szallast talaltunk elfogadhato osszegert. Kozvetlen a belvarosban lakunk. Van polc a furdoszobaban!!!! :-) Nem kell visszarakni a fogkefet a hatizsakba. Tiszta torolkozonk is van, es nem a halozsakkal takarozunk! Micsoda oromek:-) !!!!! Valoban, ahogy meseltek, a forrosag miatt ez itt a holtszezon. Este 10 korul nepesedik be a varos, ejfelkor meg a legnagyobb vigalomban toljak a babakocsis gyerekeket is.
Mara azt terveztuk, hogy kifekszunk egy parkba napozni, pihenni. Tegnap delutan 4 orat aludtunk. Most pihenjuk ki az utat?
Indulunk is! Bovebben holnap, mar veletek!!!!!!! Huuuuuu, de jo lesz ujra

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése