2010. június 28., hétfő

Ja, kis hasznalati utasitas: Azert van egy nap felosztva,( es mindig az alsoval kell kezdeni az olvasast) , mert nem tudom, mikor jar le a 2º percem, amikor egyszer csak kikapcsol a gep. Ezert nem rizikozom sokat egyszerre, inkabb kuldom 2 reszletben.
A tegnapihoz meg (nem volt 1 eurosom, hogy folytassam) Draga Zsombor Laszlonk, te viszed a nevet tovabb, neked is boldog nevnapot!
Ejszaka Panni is es en is 5 orat aludtunk, 3-kor, mint a baglyoknak, kipattant a szemunk. Volt nehany esemeny az ejszaka, ami bezavarta nyugalmunkat, es nem tudtunk visszaaludni. Gondolom, egy 12º fos szallason csoda lenne, ha nem lenne valami diffffi. hajnal 2 korul elkezdtek dorombolni az ajton. Folyamatosan vertek az uveget, mire legalabb 2º per elteltevel feljott hospiterol-vagy hogy a csudaba hivjak oket? Magyarul zarandokszallason dolgozo segito. Aztan valaki elkezdett almaban hangosan enekelni, mikozben horkolt. Ez nagyon viccesen hangzott, de az almot sikerult a szemunkbol kiuldozni.

Csuda kalassz volt a delutan! Zubiribe erve atkeltunk a kohidon, es nementunk a patak partjara. Ezt a csuda tiszta jeghideg vizet!!!! Aztattuk a labunkat, lehutottuk, ami igen jol esett!
Tok furik a km-t jelzo tablak. Megyunk-megyunk, majd egyszer csak ki van irva, hogy Larrasana 2 km. Ah, pompas, mindjart ott leszunk! Majd kb 2º perc utan ismet egy tabla, Larrasoana 2 km, majd 1º perc mulva ismet Larrasana 2 km. Innen szerintem mentunk legalabb 4-et! Itt megfogalmaztam a caminosok orok igazsagat, amit atadok, tolem nektek szeretettel:
Az utnak soha nem ott van vege, ahol szamitassz ra!!!!!
Nem tudom, miert kavarnak ezekkel a tablakkal, ez mar neha lelki terror!
Egyebkent naponta tobbszor elbogom magam, hol az emlekeimtol, hol a meghatottsagtol, vagy valami okos gondolatomtol, vagy egyaltalan, hogy itt vagyok.

Panni, Betty es en nagyjabol egyutt haladunk, minden esetre nagyobb elagazasnal, vagy pihenonel bevarjuk egymast. Nagyon sajnalnam, ha Betty lemaradna, mert pompasan mukodik ez a triumviratus. Ja, Zsuzsa lemaradva, de jon utanunk, eddig egy helyen aludtunk.
Holnap spanyol meccs a VB-n Ez tok jo, hogy itt eljuk meg! Drukkolunk nekik!
Dragaim, minden jot nektek holnapig! Anyu, Fanni! Millio puszi nektek, es nagyon boldog vagyok, hogy jol erzitek magatokat! -egymassal :-)
Mi jol vagyunk, mondhatnam pompasan, dagado mellekkel a buszkesegtol! Ugyan is rohadt buszkek vagyunk magunkra:-) :-)

3 megjegyzés:

  1. Szia Kingi!

    Csúcs ahogy írsz, átélek mindent! :) Meg vicces, meg könnyezős, egyszóval kegyetlen jó! Te egy igazi fasza csaj vagy, legyél büszke magadra! Megérdemled! :) Írj csak én folyton olvas van úgy hogy többször is ha rossz kedvem van azért ha jó akkor meg azért.

    Millió puszi Nektek:
    Rita

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok Perengrinák!
    Olvasom, jól vagytok, ennek nagyon örülök! Tényleg élmény olvasni a beszámolódat, lehet, hogy írói vénád van? Kitől örökölted?....Goelho elmehet....
    Jó lenne veletek lenni!
    Puszi: Enci

    VálaszTörlés
  3. HUUUUUU!
    Ha most azt írom, hogy büszke vagyok Rátok, nem jelent semmit!
    De NAGYON BÜSZKE VAGYOK RÁTOK!
    És hol pityergek, (mert elérzékenyülök a vízhólyagaitoktól, a fájdalmaitoktól), hol meg mosolygok és dagadok (az előzőkből kifolyólag), hát igen, a Lányaim!!!Ez igen!!!

    Puszi: Anyu

    VálaszTörlés