2010. június 30., szerda

Most ejszaka itt ulok a gepnel, es egy nagyon fontos tapasztalast szeretnek vilagra kurtolni, megosztani veletek, es ha tehetnem, minden emberrel a vilagon! :
NE HIGGYETEK A GUTALAX (hashajto cseppek) HASZNALATI UTASITASANAK! "Enyhe " eredmeny eleresehez 1º-2º cseppet javasol. ELEG 2 IS!!!!!!!! :-) :-( :-) :-(
Mindenki alszik, en meg 5 percenkent viharzottam ki a legkissebb helysegbe, aztan inkabb ugy dontottem, nem zavarom almaikat, itt , az internetszobaban varom ki a kovetkezo kirohanasra kapott jelet. Kozben vigasztalom magam: mennyivel konnyebb lesz -2 kg-mal menni holnap:-) Most nem a zsakom sulya csokken, hanem en magam. Meglatjuk, ez milyen valtozast hoz az eddigiekhez kepest.
Amit az elozo bejegyzesekbol lemaradt, az a honnan-hova, es a megtett km-ek szama. Ma mar lejegyeztem ezt is, es az elmaradtakbol potolom.
jakob bacsival az elso napi indulasunk ota egyutt tartjuk az utemet. Mindig egy helyre erkezunk, es mosolyogva koszontjuk egymast. 3. alkalommal jarja vegig a urat, mosolygos, helyes edes, gorbelabu , 65 koruli foldre szallt angyal. Este figyelmeztetett minket, hogy holnap 4º fok lesz, sok lesz az aszfaltos ut, amin megyunk, felulrol a nap, alulrol a fekete jarda ontja majd rank tehetseget, induljunk mihamarabb, ha tul akarjuk elni! 5-re van felhuzva az orank! El tudtatok volna rolam kepzelni, hogy ilyen korai oran ugy pattan ki a szemembol az alom, mint meg soha talan, es ugy ugrom neki az elkovetkezo 2º-3º km-nek, mintr egy kisgyerek, akinek jatekbolti bevasarlast igertek. Szerintem erre meg egy Michel Chors cipoert sem! (Huuuuu, ezt lehet, hogy rosszul irom)
Mar tudok menet kozben is irni a fuzetembe. Menve irok, vagy irva megyek? :-) Elvegre 4-5 eves vagyok, itt tanultam meg irni, olvasni. Cimszavakban lejegyzem a fontosnak velt esemenyeket, hogy emlekezzek rajuk delutan.
Olyan hosszuak a napok, hogy este visszagondolva a reggelre, olyan, mint ha napokkal ezelott tortent volna. Bettynek elmeseltem, amit Rekatol (tavaly a caminot megjart lany) hallottam, mi szerint o 2-3 cm-t osszement a gyaloglas soran. betty elmondta a ferjenek, mire o azt kerdezte, hogy akkor egy koszos kis manot kell majd varnia a repteren? Hat, igen, alakulunk!
van mar igazi caminos vizholyagom is! Jakob bacsi szerint orulhetek, a szobajaban valakinek mindket laban 4-4 db van.
Pannival valo eltevedesnek volt elozmenye is. A tortrnrs elott kb 5 perccel egyszer mar elvetettuk az utat, akkora beleelessel dumaltunk. Akkor egy komuves forditott minket vissza, es ez nem volt eleg figyelmeztetes nekunk. Igen! Jobban kell osszpontositanunk, illetve meg kell tanulnunk tobb fele figyelni . Tudja valaki? Ez is 4-5 eves kor koruli elet-feladat?
Huuuuuurrrrrrrrra! Negyed oraja itt ulok!!!!! Akkor talan mehetnek aludni , elmult a PARA-VESZ-helyzet :-) :-) :-)
Az idopontokat kerdezted, Kika, eddig nem figyeltem, most ugy latom, jo az ora allasa. Stimmel a valodi idovel. Nem tudom, mi lehet! De, talan nem is lenyeges, csak a napok datuma, az meg jo!
Egyebkent nincs idoeltolodas. -azt hiszem :-) Eddig nem tunt fel :-)
Pusssssza mindenkinek!

2 megjegyzés:

  1. hajrá, remélem már alszol :))
    no akkor mást látunk, mert nálam amit most írtál 14.36 perc... pedig szerintem éjjel van itt is ott is :)))
    no sebaj, a dátum a lényeg, ez így van :)

    apjuk ebben a pillanatban állt meg a ház előtt, kártyázni vóóóóót.. amúgy olvas ő is Téged, csak gondolom a regisztrálás nem sikerült neki (nem szólt h segítsek), s így nem ír :(

    kismaki meg elaludt úgy egy fél órás nyűglődéssel :)

    ölelünk sokszor,
    puszka

    VálaszTörlés
  2. Szia Kinga!
    Ma végigolvastam eddigi utazásod történetét. Felüdülés a szürke hétköznapokban. Köszönöm Neked!
    Kívánunk erőt és szeretet az úton.
    Üdv: V. Zsuzsi

    VálaszTörlés