2010. július 4., vasárnap

Mai gondolat:
Neha olyan a hatizsakom sulya, mint a pille! Szinte nem is erzem, hogy a hatamon van. Idonkent mazsas sullyal huz lefele. Elszorakoztatom magam azzal, hogy ilyenkor azt gondolom, egy Angyal segi vinni a terhemet, vagy egy ordog tetezi bajomat. Perlekednek:-) Ok, Ok, de miert rajtam keresztul? A vallas hiedelme szerint aki szent evben teszi meg az utat, megszabadul a pokolban toltendo idotol! szerinetem ebbe nem tud az "alullako" belenyugodni, de en a felullakonak drukkolok!!!!!!! :-) :-) Mi nyerjuk a csatat!!!! Figyeljetek meg!

naponta tobb ezer embernek eszebe jut, hogy indulnia kene, es ebbol 1-2 ezer el is hatarozza, majd 1ºº-2ºº indul . (naponta) A vilag minden tajarol pici pontok gyulnek-gyulekeznek ossze egyhelyre, hogy indulhassanak. Beterelodnek egy kozos osvenyre, amit mindenki a sajat oromere, boldogsagara vegigjar, es Santiago utan visszaropiti oket az elet oda, ahonnan indultak. Igen am, de addigra ok ma masok! Es beszelnek sok mas emberrel, es elmondjak a tapasztalatukat, a valtozasukat, az elmenyeiket, mire megint nehany ezerben megszuletik a gondolat, hogy induljon! Es, 1-2ºº el is indul. Es ez minden nap igy van! Ez a Camino korforgasa!!!!

4 megjegyzés:

  1. Fantasztikus vagy. Csodálatos amint napról-napra fejlődsz és egyre feljebb jutsz egy hegycsúcsra: látsz minden irányban. Előre-hátra, fel-le. Jó nézelődést.
    A bejegyzéseid sokat jelentenek minden követőd számára. Azoknak is aki volt, lesz, vagy van az úton. Kitartást és jó FIGYELÉST.

    VálaszTörlés
  2. Koszi Kobak! Igyekszem! ;.) Gyere csak, var az ut, betojsz, miket produkal! :-)

    VálaszTörlés
  3. Caminák és Önjárósok, Édeseim!

    Az én kimutatásom szerint 244 km-t okosodtatok. (innentől kezdve új mértékegység lép bevezetésre).
    Compost Elláig (ládáig) még 550km az okosság.A holnapi nap ismét nehéz lesz, majdnem 300m-szintkülönbséggel Szt János De Ortegáig.A felét én gyaloglom le helyettetek!!! Csak figyeljétek jól meg!!!!!

    Pusz: Anyu

    VálaszTörlés