2010. július 2., péntek

Pannika ma ejszaka csovezett:-) Padon aludt, na, persze nem onszantabol tette. Kifogtunk ejszakara egy francia csaladot, egy kover, beteg no, egy hajpacni diszno fiu es apuka draga. Ez utobbi olyan horkolasba kezdett, ami nem lett volna baj, ha nem folytatja:-) Basszus, zengett a szoba, az egesz haz! Igy Panni szamuzetesbe vonult a fogadoterben levo padra, en teletomtem a fulem fuldugoval, de, hogy jol dugaszoljon, mindig egyre beljebb, es beljebb nyomtam. Ennek eredmenyekent reggel Panni vadaszta ki a fulembol csipesszel, mert kezzel mar nemertem el. UJABB PARA HELYZET VOLT! Az emberiseg ellen elkovetett bun! _Panni szerint:-) -marmint a horkolas!
:-) Puszi nektek, ma 8-kor indulunk utra, lustulunk.

8 megjegyzés:

  1. Egyre rövidebbek az írásaid, és egyre könnyebb a zsákod! Pedig úgy szeretem olvasni őket.(mármint a beszámolóidat)
    Olyankor az az érzésem, nekem is valami fennköltet kellene írnom, de ez nem az én feladatom, hanem a Tiéd. Apropó, átadtam gyermekeidnek és apjuknak az üzenetedet.
    Nehéz elképzelni téged cipő nélkül!
    Millió puszi Kapornak is!

    VálaszTörlés
  2. A lábaidat azért nehogy kiselejtezd!

    VálaszTörlés
  3. A Betti blogját (2010szentjakabutjan.blogspot.com),így nem találom,(lehet, hogy rosszul írtam valamit) de azt írják, hogy ez a név még szabad, beregisztrálhatom magam. Én viszont csak 2011-ben, vagy később szeretnék indulni!

    VálaszTörlés
  4. Ma jött üzenet a Santiago de Compostella-i szállásunkról, hogy a szobában, amit lefoglaltunk, 4 ágy van, tudtok ott aludni, Pannika, Kingi!!!!!
    PUSSSSSZ! Anyu

    VálaszTörlés
  5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  6. Hát ja: egyrészt olvasnám, hogy mi történik Veled, másrészt azt gondolom, hogy vagy, ahol vagy, biztos jó helyen és nem akarsz vagy nem tudsz másoknak beszámolni csak éppen átéled... És az az igazi meg a fontos része!
    Az első nap írtál valami olyasmit, hogy azt hitted, megmutatod "papírfülűeknek", azóta is derülök rajta, ha eszembe jut. Erről már csak az jut eszembe, hogy remélem, hogy te tudsz gyalogolva menni :-) Buen Camino!

    VálaszTörlés
  7. Ha már így belejöttem: az előbb egy elírás miatt távolítottam el, mint szerző, a bejegyzésemet. Közben az jutott eszembe, hogy nincs itt valami egyszerűbb hozzászólási mód, mint bejelentkezni valami ID-vel??? Így például nem biztos, hogy vágod, hogy Klára B = chiara, én meg egyszer belépek, aztán Captcha kódot írogatok, kisebb idegbajt is kapok, mire hozzászólok... A blogspotot kell szídni vagy Te vagy ilyen biztonságosságos?

    VálaszTörlés
  8. Jajj, dehogy! en, meg a bebiztositas...:-) !!!!
    Nem tudom, mint hozzaszolo, milyen a blog kezelese, nekem konnyu bele irni. Sajnalom, ha ilyen harci feladat ele allitottalak benneteket! :-) remelem, ez nem hatraltat abban, hogy idonkent jelentkezz a tovabbiakban is! Udv! K

    VálaszTörlés